lørdag den 26. januar 2013

NY LEJLIGHED

Hej med Jer,

Som de fleste af Jer ved, har vi fået en skøn lejlighed beliggende i West Los Angeles, 4,7 km fra skolen (20 min i bus cirka), 6 km fra stranden (25 min i bus cirka) og 3 km fra en lækker gågade i Weswood med fede butikker, cafeer, teater osv.
Lejligheden består af 3 værelser, 1 stue, køkken og 2 badeværelser, så den er perfekt til 3 piger. ;-) Der er desværre ingen altan eller andet udendørs opholdssted, men til gengæld er stranden jo kun en kort bustur væk, så det er okay. Prisen er også fin. Vi giver cirka 4000,- hver inkl forbrug, så SU'en dækker heldigvis det :)
Stuen har absolut ingen møbler, men vi venter lige til i næste måned med at købe en sofa nede i genbrug ;) Men vi har fået styr på gas og el og mangler nu kun internet af de praktiske ting, som forhåbentlig bliver lavet på mandag. Det bliver skønt når internettet virker!

I onsdags betalte jeg for fag, så der er så småt ved at være styr på alle tingene. Vejret har ikke været så godt i denne uge (kun mandag og tirsdag, hvor det var strandvejr) ellers har det været forholdsvis koldt (17-18 grader) og så regnede det helt vildt i går! Hvem sagde det aldrig regner i Californien??? ;-) Lige nu er det okay vejr - solen skinner fra en skyfri himmel, men det er dog ikke strandvejr ;)

Jeg har ikke fået taget billede af lejligheden udefra, så det får i en anden god gang, her er i stedet lidt billeder af mit værelse: Vores første nat i lejligheden - ingen senge eller noget som helst, så vi sov på lagener på gulvet ;) Av av..

Indgangen til mit værelse
 Seng, skrivebord og kommode. (og min bamse fra banken) ;)
Et lille 'walk-in-closet' er der skam også ;)

Hav en dejlig weekend :)

//
T

1 kommentar:

  1. Der kan jeg da sagtens sove. Du har da rigelig plads. Vi ses

    SvarSlet