fredag den 4. januar 2013

Inden afgang. 4 dage, 1 weekend

Hej alle,

På denne blog vil jeg poste indlæg om mine forhåbentlig mange oplevelser fra mit år i Los Angeles. Jeg kan slet ikke vente, idag er der forholdsvis lang tid til jeg har første skoledag på Santa Monica College, men der er kun 4 dage til afgang og pludselig bliver det hele meget virkeligt. Jeg flyver på tirsdag, d. 8. januar, kl 07.05 fra Billund og skal mellemlande i Paris. Fra Paris flyver jeg kl 10.30 og lander efter planen i L.A. kl 13.15 lokal tid (dvs 22.15 DK tid) :-)

Jeg er så heldig at jeg skal følges med min gode veninde, Anja, som bor i L.A og endda også bo hos hende fra d. 8-13 januar. Det er bare SÅ skønt at det praktiske er på plads, og at der endda er hjælp til det :-) D. 13. januar ankommer 2 veninder fra studiet, og vi skal så se om vi kan finde et sted at bo i sammen. Vi har hjemmefra booket et hotel i Hollywood fra d. 13-18 januar og håber så, at vi har fundet et sted at bo inden d. 18. Men nu må vi se. Det hele er så spændende. :-)

Mor, far og søster har i går købt flybillet til LA, så de kommer til sommer og besøger mig i 3 uger, hvor vi skal rejse rundt sammen. Det er rart at vide, at der ikke går et helt år før vi ses igen.

Jeg glæder mig meget, og langt det meste er allerede pakket og klar. Jeg kommer selvfølgelig til at savne venner og familie, men heldigvis kan vi snakke sammen på Skype :)

Ha' det godt og pas på Jer selv.


Hi,
This blog is made in order to make posts about all my adventures in Los Angeles, where I'm going to live for a whole year to study at Santa Monica College. This way, my family and friends (and whoever might be interested) are able to follow me and keep track of hopefully many adventures. I fly out from Billund, Denmark Tuesday the 8th of January early in the morning and according to the plan I'll be in LAX around noon (local time). I'm flying with one of my girlfriends who's already living in L.A. and will by staying at her house until January 13. From then I'll look for apartments with two other girls from my study. We have booked a hotel in Hollywood until January 18 so hopefully we have found something before then. :-) My mom, dad, and sister have already booked tickets to come visit next Summer and that's so good to know. 
My backs are already packed and ready, only missing some basic stuff I can't pack before hand. I'm SO ready.//
Trine Bay2 kommentarer:

 1. Hej Trine.

  Rigtig god tur. - Nyd det mens det står på. :)
  Glæder os til at se dig i DK igen selvfølgelig:)

  Knus herfra Nadia B

  SvarSlet
 2. Hej Trine <3

  Glæder mig til at læse meget mere om alle de fantastiske
  oplevelser du får i Usa, her på din blog.
  Og håber også vi kan ses, når jeg forhåbentlig også skal til LA til sommer!

  Knus Maria

  SvarSlet