onsdag den 10. april 2013

Las Vegas

Hej med Jer,

Så er jeg tilbage i LA. Jeg kom hjem kl 02.00 i nat, så har bare haft en afslapnings dag ved stranden  i dag! - første dag i lang tid med strand vejr. SÅ dejligt :)

Vegas var super fed! Vi blev hentet 17.30 og ankom til hotellet kl. 22.00. Vi boede på hotel Luxor, et super lækkert hotel på The Strip og vi var heldige at få den bedste udsigt.Turen føles altså ikke så lang, med sådan en udsigt næsten hele vejen :)

Så er vi der næsten ;)


Perfekt udsigt fra 'West Tower', etage 11

Første aften var vi 'bare' på hotellet, men det var rigelig stort til at man kunne opleve en masse. Vi så en brud næsten lige med det samme, så vi kunne virkelig mærke vi var i Vegas ;)

Mandag morgen gik mig og Mette en tur på The Strip, hvorefter vi mødtes med de andre til brunch på hotellet.


Et smut i New York og så tilbage til Egypten ;)

Herefter tog vi hen til et stort akvarium og så hajer, piratfisk, slanger osv.
Efter det løste vi lige en mordgåde til CSI Experience og blev medlemmer af CSI ;)Om aftenen så vi et Cirque du Soleil show, som hed 'Zarkana'. Det var utrolig smukt! Vi måtte desværre ikke tage billeder under forestillingen, men sådan så teatret ud:
Herefter tog vi ud og spiste god mad og så tilbage til casinoet og spille lidt. Camilla vandt $75, mig og Mette spillede ikke rigtig og vandt ingenting. Drenge vandt desværre ikke denne gang.

--

Tirsdag var lidt en afslapnings dag hvor vi spillede 'tivoli spil', prøvede den store New York rutsjebane og lå lidt ved poolen. Det var lidt koldt, så jeg snuppede en tur i jacuzzien ;)

 Jeg var ikke god til mange af de hersens 'tivoli spil' kun dette. Og det var SÅ sjovt ;)

  Masser af biletter vandt vi. Men kun nok til et par sæbebobler ;)

 Pyramiden på vores hotel


 New York

//
T

Ingen kommentarer:

Send en kommentar