søndag den 10. marts 2013

Håndbold og Guld

Lige et indlæg fra min første kamp, som tilfældigvis også var en turnering :)

Lørdag d. 23/2-Søndag d. 24/2 spillede vi en turnering - Select Big 4 i Torrance. Vi spillede mod San Francisco, Denver og West Point. Vi fik guld. YAY :)

//
T

lørdag den 9. marts 2013

New York

Hej med Jer,

Jeg ville lige dele lidt billeder fra min tur til New York. Jeg har haft lidt problemer med mit visum, så da der endelig kom styr på det, og jeg samtidig fandt ud af, at jeg havde en helligdag mandag d. 18/2, besluttede jeg spontant at besøge en ven i New York, som havde inviteret mig noget tid inden. Jeg tog afsted torsdag aften d. 14/2 og tog hjem igen mandag ved middagstid. Det var en fed weekend. :)


På toppen af Empire State Building


På tur over Brooklyn Bridge
Mig foran trappen fra Sex and the CityUdsigten på vej hjem 


Endelig hjemme: L.A.


//
T

lørdag den 2. marts 2013

Jeg har det godt

Hej med Jer,

Jeg ved det er lang tid siden, at jeg har givet lyd, men ville lige sige, at jeg har det godt. :-) Der kommer snart nogle indlæg.

Jeg har bl.a. været på en weekendtur til New York, vundet en guldmedalje med mit nye håndbold hold og kommet rigtig i gang med College og dermed en travl hverdag med masser af lektier, opgaver og tests. Men jeg er faldet rigtig godt til - det er en fantastisk dejlig by. Denne weekend har det været så dejligt et vejr, så jeg har lagt på stranden hele fredag og hele lørdag. Imorgen søndag skal jeg spille træningskamp mod et hold fra Mexico.

Håber i alle har det godt derhjemme.

Udover masser af palmetræer, så er byen fuld af min yndlingsblomst - paradisfugl-blomsten/bird-from-paradise-flower

//
T