lørdag den 9. november 2013

Tilfældige billeder; Downtown LA, Hiking, Halloween, Biler, Håndbold, Las Vegas og Solvang

Lige et sidste indlæg idag, så jeg kan indhente noget af det forsømte. - Jeg har jo oplevet så meget efterhånden ;-)
Så I får lige nogle tilfældige billeder fra den sidste tid med lidt forklaring til.


På vej til Solvang til 'Danish Days' eller 'Dansker Dage' i September:



Nogle gange ligner jeg min mor. Specielt når jeg har hendes tøj på ;)



På vej hjem fra Solvang fandt vi ud af at julemanden slet ikke bor på Nordpolen men lige her i Californien. Det kan jeg såmen ikke bebrejder ham i ;-)

Vi fik ikke taget så mange billeder i Las Vegas, da vi var til håndbold turnering, men jeg fandt da de her 2 flotte billeder:
Hotel Stratosphere:

Udsigten fra vores hotel's (Hotel Riviera) parkeringshus.

 Og lidt billeder fra selve håndbold turneringen selvfølgelig:
 Både mændende og damerne vandt guld:

Guld-holdet:


Her er vi ude at kigge på biler. Jeg har vænnet mig lidt til de kæmpe Amerikaner biler, og synes faktisk mange af dem er ret fede:

Endnu en kæmpe spottet i Santa Monica, de kan altså stadig blive for store:
Endnu en ;)


Jeg har ikke postet så mange billeder dra Downtown LA, så her får i lige et par stykker:
Downtown LA

Sjældent syn: Downtown UDEN trafik!!


For noget tid siden var vi til møde på hotel Ritz i Downtown LA, hvilket er et meget fint og dyrt hotel. Der kom ikke noget ud af mødet, men det var en fed oplevelse alligevel ;)

Det fedeste pool bord med glas:



Jeg fandt hurtigt ud af at Amerikanerne er vilde med Halloween og gør en masse ud af det, så vi skulle på jagt efter kostumer:

Det her kan jeg lig'. Slik i lange baner! "... Gi' mig guf og gi' mig godter..." ;-)

Det her kan jeg ikke lig'. Uhhhhh... ;) haha.


Victor med maske ;):


Vi har også været på endnu en 'hike'. Denne gang til Culver City trapperne med en fantastisk udsigt over LA og virkelig god og hård træning:
Lang vej op:

Og så går turen ned igen:

Håber I kunne lide det, jeg er ikke med endnu, så der er stadig masser at 'skrive hjem om', men jeg fik indhentet en masse :)
God weekend.

//
Trine Bay

Detour, TIVOLI

På vej hjem fra vores solnedgangs-middag, så vi der var et tivoli, så det skulle vi selvfølgelig lige tjekke ud. Vi holdte ind og gik en tur rundt på pladsen. Vi prøvede ikke noget, da vi allerede har årskort til Six Flags, så vi gad ikke 'spilde penge', men det var stadig fedt at opleve en Amerikansk tivoli plads. Sikke mange oplevelser jeg får mig herover!





//
Trine Bay

Lille hilsen, Malibu soldnedgang

Hej hej,

Det er simpelthen for dårligt, at jeg ikke lige får opdateret noget mere, men herover bliver der ved med at være noget at se til. Jeg har mindst 1 eksamen hver uge plus aflevering hver søndag. Denne her uge havde jeg 2 eksaminer og 1 aflevering. Næste uge har jeg også 2 eksaminer men 2 afleveringer. Det bliver altså hårdt i længden. Oven i det var jeg i Phoenix sidste weekend og spille håndbold, så der fik jeg ikke lavet så meget, så det skulle jeg indhente denne uge. Men. Jeg har det rigtig godt på trods af lidt sygdom fra aircondition i Phoenix.
Jeg fandt lige disse billeder som jeg ville dele med Jer. Vi var trætte af at spise hjemme i vores kedelige lejlighed, så vi købte noget mad og tog med ud til det her fantastisk smukke sted omkring Malibu, hvor vi så på solnedgangen. Victor fik hans KFC (slet ikke mig), og jeg en salat og mit Woman blad :) Lige inden vi kørte hjem, så vi endda et par delfiner. Dem fik jeg desværre ikke billeder af.








//
Trine Bay